Sveiki Viesis | RSS
[ Jaunas ziņas · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēt · RSS ]
Lappuse 1 no123»
Foruma moderators: toto, Lex 
Forums » Totolv.com » Lietotāju jautājumi » IESĀCĒJIEM - jautā šeit! (Ja esi reģistrējies un nezini ar ko sākt, tad jautā šeit!)
IESĀCĒJIEM - jautā šeit!
totoDate: Pirmdiena, 19.05.2008, 16:31 | Message # 1
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 1127
Reputācija: 36 [72%]
Statuss: Offline
Jautā kas īsti nav skaidrs saistībā ar pašu shēmu. Pieredzējušie lietotāji, ka arī administratori Tev atbildēs, palīdzēs tikt galā ar jebkuru "šķērsli".

Paņem savus 2000 Ls!

vanagsDate: Pirmdiena, 19.05.2008, 17:02 | Message # 2
Jauniņais
Grupa: Savējais
Ziņojumi: 11
Reputācija: 2 [4%]
gribeju uzinat kuri butu tie labakie un drosakie toto iesacejam teiksim pirmie 3?

totoDate: Otrdiena, 20.05.2008, 11:17 | Message # 3
Admin
vanags, skaties bloga ierakstus un sāc ar tiem, kas tajā minēti. Absolūti droši. Vispār jau nevienā nav tādu atklātu problēmu, ir tikai šķēršļi.

Paņem savus 2000 Ls!

vanagsDate: Otrdiena, 20.05.2008, 12:35 | Message # 4
Jauniņais
es biju domajis tos pirmos kur lai dabutu bonusu neprasis sutit email ar dokumentu kopijam?piektdien bus gatava visa classic tad beidzot varesu kerties pie bonusu atmazgasanas sistemas daudz esmu lasijis itka viss pieleca tikai druscin nesaprasana ka ar zirgiem atmazgat?

totoDate: Otrdiena, 20.05.2008, 13:25 | Message # 5
Admin
uz tiem pirmajiem bloga toto patiesi nevajag neko sūtīt.

Paņem savus 2000 Ls!

vanagsDate: Otrdiena, 20.05.2008, 17:08 | Message # 6
Jauniņais
ka ar zirgiem atmazgat var kads ludzu sikak paskaidrot

totoDate: Otrdiena, 20.05.2008, 17:55 | Message # 7
Admin
vanags,

Šeit ir posts par to

Paņem savus 2000 Ls!

vanagsDate: Otrdiena, 20.05.2008, 21:34 | Message # 8
Jauniņais
sorry nebiju izlasijis

maristrDate: Piektdiena, 23.05.2008, 00:30 | Message # 9
Jauniņais
Ziņojumi: 14
Reputācija: 4 [8%]
kāpēc ir jāievada šis kods betfairā? RUC7YJWMG kāpēc tieši šis un ne citādāks...citu burtu un ciparu salikums?

PhilipsDate: Piektdiena, 23.05.2008, 10:15 | Message # 10
Pieredzes bagātais
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 78
Reputācija: 17 [34%]
Quote (maristr)
kāpēc ir jāievada šis kods betfairā? RUC7YJWMG kāpēc tieši šis un ne citādāks...citu burtu un ciparu salikums?

ja tev nepatīk šis burtu salikums, varu piedāvāt citu EYLKVGMMD dent
betfairā šobrīd latvijas iedzīvotājiem nedod bonusus par pirmo reģistrēšanos, bet dod bonusus par draugu iesaistīšanu (procenti no drauga uzliktajām naudas summām). katram esošajam betfair lietotājam ir savs kods, kuru var iedot draugam, lai tas reģostrējoties to betfairā norāda. ja tas tiek izdarīts, tad šis lietotājs tiek uzskatits par tevis piesaistito. es betfaira reģistrējos jau labu laiku atpakaļ (kad vēl šīs lapas nemaz nebija), draugu kuriem būtu betfair konts man nebija līdz ar to es registrējoties norādīju vienā mājas lapā, kurā kaut kāds čalīts bija uzraksijis rakstu par betfair, atrasto kodu (neesu jau suns uz siena kaudzes- ja man tas neko nemaksā, varu jau arī ievadīt to kodu lai vismaz kādam citam no tā labums tiek).

maristrDate: Piektdiena, 23.05.2008, 13:07 | Message # 11
Jauniņais
Ziņojumi: 14
Reputācija: 4 [8%]
tieshi taa es arii to sapratu, kad izlasiiju betfair skolu smile un skjiet, ka tad tas teksts - "Ievadi kodu RUC7YJWMG Lai gan šobrīd likmju biržā Betfair bonusus Latvijas iedzīvotājiem nepiedāvā, ar laiku var būt izmaiņas" kaut kaa skan nepareizi vai arii nepilniigi...
vajadzeetu mazliet vairaak izskaidrojuma, jo es ar ievadiiju kaut kaadu citu kodu kuru atradu toto bakna lapaa smile neesmu jau arii suns uz siena kaudzes, bet nu skjiet, ka tagad buus labums citam, nevis tam, kas izveidoja sho lapu un ieguldiija savu laiku....
un cik sapratu tad tas arii vareetu buut iistais iemesls, kapeec shaada lapa tika veidota...nevis kaa te maniiju forumaa citu izskaidrojumu no toto puses, vai pareizaak teikt iisti nebija taa konkreetaa izskaidrojuma...
vienkaarshi, ja taa sheema darbojaas, tad ko tur sleept...sava veida pateiciiba taa vareetu buut smile un es tam piekriitu, bet taas informaacijas neesamiibas deelj es mazliet nokljuudiijos jo no saakuma graabu visu informaaciju ko varu sagraabt un tikai tagad visu saliku pa plauktinjiem smile
kaada tagad ir iespeeja veelreiz regjistraaties betfairaa? vai manu kontu vispaar neaiklapees, kad ieraudziis kad esmu regjistreejies vairaakas reizes, jo cik sapratu tad kontu gruuti izdzeest, vai arii var?

PhilipsDate: Piektdiena, 23.05.2008, 15:15 | Message # 12
Pieredzes bagātais
.

Ziņojumu laboja Philips - Piektdiena, 23.05.2008, 16:16

totoDate: Piektdiena, 23.05.2008, 15:58 | Message # 13
Admin
opā, opā, kā zēni satrakojušies smile

Sāksim no sākuma - šis kods Betfairā tika piedāvāts, jo e-grāmatas sarakstīšanas brīdī it kā bija spēkā sistēma Refer and Earn, kuras ietvaros, ievadot kāda cita lietotāja kodu, abi divi varēja nopelnīt. Jā, arī es tad nopelnītu, taču diemžēl Betfair tieši tajā brīdī Latvijas iedzīvotajiem šo shēmu pārrāva, tāpēc no tā koda ievadīšanas principā nekāda labuma nav. Bet atstāju atsauci, ka, iespējams, var būt izmaiņas, jo patiešām no Betfair nesaņēmu skaidru atbildi, vai tas ir tikai īslaicīgi vai Latvija ir melnā sarakstā uz visu laiku. Tāpēc nekas nepareizs tur nav vai nepilnīgs. Un kāpēc gan ir jāreģistrējas otro reizi? Lai man būtu labums? Tas nav vajadzīgs - ja jau ir reģistrācija ar citu kodu, tad lai arī paliek, nav vajadzīgas liekas darbības.

Nav īsti korekti runāt par labumiem. Es jau iepriekš esmu vairākkārt izteicies, ka šādu Matched betting sistēmas informācijas apjomu, kāds ir totolv.com mājas lapā, vairs nekur citur neatradīsiet, jo pats zinu, ka šāda informācija ir vai nu tikai mazākā apjomā vai arī vispār tiek pārdota pa naudu. Šeit Latvijā tā tiek piedāvāta absolūti bezmaksas - tikai ņemiet un lietojiet! Vai patiešām es šeit redzu raksturīgās latviešu rakstura iezīmes. Jums taču ir iespēja nopelnīt naudu un Jūs taču man nemaksājiet par to ne vienu santīmu, tāpēc īsti nesaprotu, ko es esmu slēpis vai nepateicis. Vienīgā svarīgā lieta šajā mājas lapā ir tas, ka katram ir iespēja nopelnīt naudu. Drīzumā parādīsies arī video klipi, kas šo procesu vēl atvieglos.

Par Betfair - jā, likmju birža tā nav vienīgā pasaulē, taču tas jau ir uzticēšanās moments, vai lietot Betfair vai kādu citu biržu. Tas, ko varu pateikt, pirms visu šo uzbūvēju, pats ilgākā laika periodā pārbaudīju arī citas biržas un diemžēl iepriecināt jūs nevarēšu. Tas ir pat maigi teikts, ka neviena cita likmju biržā nestāv blakus Betfair - nākošā lielākā likmju birža ir tikai kaut kas līdzīgs ēnai no Betfair. Es nevienam neaizliedzu lietot citas biržas, ja ir spīts iekšā vai šaubas, tad, lūdzu, pamēģiniet citas biržas, taču esmu par visiem 101% pārliecināts, ka drīz vien atgriezīsieties pie likmju biržas Betfair... ļoti drīz... uzreiz smile Ar diviem toto šo shēmu nevar izpildīt, jo, paši saprotiet, kā tad uzliksiet PRET likmi?

Ceru, ka visiem veicas peļņā lieliski! Attīstīsimies tikai tālāk - vēl ir daudz kas jāizdara (jāpapildina pārbaudītie toto ar bonusiem, jāpievieno visi Terms&Conditions, jāveido video klipi). Arī blogs tiks turpināts, šobrīd nedaudz apstājies, jo ir informācija, ka toto sak šķībi skatīties uz lielo Latvijas lietotāju pieplūdumu, tapēc ir labāk, ka katrs izmanto savu toto nevis tikai to, kas blogā norādīts. Bonusus gan izmaksā, jo noteikumi ir noteikumi un visiem pie tiem jāturas smile Arī tas ir tikai laika jautājums, jo ne jau totolv.com majas lapas dēļ toto pēkšņi pārtrauks izmaksāt jaunajiem klientiem bonusus.

Paņem savus 2000 Ls!

PhilipsDate: Piektdiena, 23.05.2008, 16:35 | Message # 14
Pieredzes bagātais
mieru, tikai mieru smile neko nepārmetu un nekādu pretenziju nav. vienkārši ziņkārība.
par tiem linkiem bonusu katalogā gan gribētu zināt- tev no ta ka ejam caur šajā mājas lapā norādīto linku kaut kas par reklāmu atlec vai arī tev no ta nav nekāda labuma? ja tev no tā atlec kaut kāds labums, man jau nav grūti tos izmantot (vienkārši es bieži sākumā par katru totiku ievācu info un bieži neeju caur šajā mājas lapā norādīto linku, bet caur kādu citu- piemēram, totiku reitingu mājas lapā norādīto).
par betfair- šobŗīd tiešām arī par drauga piesaisti neko nevar Latvijas iedzīvotāji saņemt? žēl gan. vispār ir totikiem melno valstu saraksti. latviju tā īpaši nekur neesmu redzējis, bet citos totikos Lietuva ir manīta. (jāaizbrauc uz Lielbritāniju vai Īriju padzīvoties- varēs vēl visādus totikus nokāst, kas tikai UK vai Īrijas iedzīvotājiem bonusus piedāvā).
par betfair kā vienīgo iespēju shēmas izpildē- nav jau obligāti jāizmanto likmju birža. arī totikā var uzlikt pretējo likmi: 1) ja ir tikai divi iznākumi (uzvarēs komanda A vai komanda B, tad vienā toto uzliec uz A, bet otrā uz B komandas uzvaru; 2) ja iespējamie iznākumi ir uzvara A, neizšķirts, uzvara B, tad vienā totikā var uzlikt uz A komandas uzvaru, bet pretējo likmi otrā totikā uz handikapu +0,5 komandas B uzvara vai vienkārši dubultuzvara. bet tā protams piekrītu- no likmju biržām betfair ir pārliecinoši labākā.
par mājas lapas attīstību- kaut kā sāk likties ka esi zaudējis interesi visā šajā procesā. varbūt arī aizņemtība vai darbs ar mājas lapu, kas uzreiz nav citiem lietotājiem pamanāms. veiksmi plānos un darbos

totoDate: Piektdiena, 23.05.2008, 17:40 | Message # 15
Admin
Philips, katrs sapratīs visu pa savam - cik cilvēku, tik viedokļu smile

Jā, tie varianti ar diviem toto, ko aprakstīji, noteikti strādā, taču toto ir toto. Mazāks risks ir tomēr izmantot biržu - kaut vai dēļ naudas līdzekļu apgrozījuma ātruma. Gan likmes tiek ātrāk aprēķinātas, gan pārskaitījumi ir ātrāki, gan izvēle lielāka utt. utt. Koeficienti, protams, biržā pārsvarā ir augstāki, tomēr vienmēr var kaut ko piemērotu atrast.

Varēji jau to postu nedzēst - kaut vai dēļ viedokļu dažādības wink

Added (23.05.2008, 17:40)
---------------------------------------------
par aktivitāti aizmirsu piebilst. Jā, varbūt nenotiek viss tik ātri kā gribētos, par to atvainojos un tuvākā nākotnē tikai centīšos vairāk, mazāk jau nu noteikti nē wink Montēju pirmo video klipu, kas būs viens no sērijas (tiks ievietots arī draugiem.lv). Sāksim ar kopējo peļņas iespēju Internetā apskatu un nonāksim līdz tam, ka patiesi šis ir viens no labākajiem tādiem kā pirmajiem peļņas avotiem, veidiem. Cits var nopelnīt liekiem tēriņiem, cits varbūt cita biznesa Internetā uzsākšanai. Esmu daudz maz apguvis Camtasia Studio, ceru, ka video būs skatāmi, saprotami un piesaistīs vēl vairāk lietotāju, jo redzu, ka, jo vairāk mūs ir, jo biežāk interesantas un vērtīgas lietas var uzzināt. Katram veidojas sava pieredze. Mans mērķis ir, lai šis forums būtu tik pārpilns ar vērtīgu info un gudriem ekspertu padomiem, ka nu nekas nevar paiet garām nepamanīts, neviena iespēja, neviena problēma, nekas smile

Paņem savus 2000 Ls!

Forums » Totolv.com » Lietotāju jautājumi » IESĀCĒJIEM - jautā šeit! (Ja esi reģistrējies un nezini ar ko sākt, tad jautā šeit!)
Lappuse 1 no123»
Meklēšana:

Totolv.com © 2009

Clicky Web Analytics