Sveiki Viesis | RSS
[ Jaunas ziņas · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēt · RSS ]
Lappuse 1 no1
Foruma moderators: toto, Lex 
Forums » Totolv.com » Lietotāju jautājumi » Kombinācijas!? (Likmes uz 5 iznākumiem)
Kombinācijas!?
JazzManDate: Piektdiena, 07.11.2008, 09:45 | Message # 1
Savējais
Grupa: Savējais
Ziņojumi: 28
Reputācija: 3 [6%]
Statuss: Offline
Begawin "veiksmīgi" esmu uzvarējis divas likmes pēc kārtas ("paldies" Juventus un St.Liege :D)
Tagad man tur uzkrājušies 900 EUR. Biju no noteikumiem sapratis, ka lai to naudu varētu izņemt no toto, tad bonusa summa ir jāapgroza 5 reizes vienā vai dažādos sporta notikumos:
To facilitate a payout you need to bet the value that you have deposited, at least once and the value of the bonus at least 5 times in one or various different sports bets within two months from the date at which your 100% bonus is credited to your account, and by accepting this particular bonus programme they exclude themselves from any other bonus promotion that may be on offer.
Bet jau šodien es nevaru uzlikt 50 EUR uz vienu notikumu.......
...... kamēr šo rakstu un gribēju uztaisīt PrintScrn, jau var uzlikt smile (laikam saprata, ka ar tādu atbalsta komandu kā toto.lv nav ko sasieties biggrin )
Bet,nu ja jau sāku rakstīt, tad arī jautājums: Iepriekšējo reizi ielogojoties Begawin un mēģinot uzlikt likmi uz vienu notikumu man nenoslēdza likmju kartīti, kamēr nebiju izvēlējies 5 notikumus.
Kā vispār darbojās šīs kombinācijas? Ja es liktu 50 EUR uz pieciem notikumiem - tas nozīmē, ka tomēr uzlieku 250 vai darbībā ir tikai tie 50?
Šajā gadījumā katrs iznākums tiktu izvērtēts atsevišķi vai arī noteikti visiem pieciem iznākumiem ir jābūt uzvarējušiem?
Veiksmi likmēs!

zigissDate: Piektdiena, 07.11.2008, 10:05 | Message # 2
Jauniņais
Ziņojumi: 12
Reputācija: 4 [8%]
hmm no tava jautājuma es saprotu, ka tu domā vai jāliek expresis ar 5 notikumiem? tā nevajadzētu būt, bet pagaidi lai tev atbild kāds pieredzējušais lietotājs..

JazzManDate: Piektdiena, 07.11.2008, 10:16 | Message # 3
Savējais
Nē jāliek uz 5 notikumiem vair nav, jo kā izrādās tā vienkārši bija kļūda...
Bet jautājums paliek - ko tas nozīmē (likme uz 5 notikumiem) un kā tas strādā?

radiatorzDate: Piektdiena, 07.11.2008, 16:32 | Message # 4
Eksperts
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 217
Reputācija: 50 [100%]
tas noziimee ka tu uzliksi 50EUR uz 5notikumiem, kuriem visiem ir jaaizpildaas
ja izpildaas, tad koeficienti reizinaas
piem kofi bij 1,5 1,8 2,2 1,22 1,3 tad gala kofs buus 9.42 un laimests 50eur X 9,42 = 471

JazzManDate: Piektdiena, 07.11.2008, 20:10 | Message # 5
Savējais
OK sapratu!

totoDate: Piektdiena, 07.11.2008, 23:09 | Message # 6
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 1127
Reputācija: 36 [72%]
principā tādas likmes uzvarēt nav reāli - nu tā, normālā situācijā.

Paņem savus 2000 Ls!

Forums » Totolv.com » Lietotāju jautājumi » Kombinācijas!? (Likmes uz 5 iznākumiem)
Lappuse 1 no1
Meklēšana:

Totolv.com © 2009

Clicky Web Analytics