| Eurolinx un betfair |
| ELVied | Date: Svētdiena, 02.11.2008, 23:57 | Message # 1 |
|
Jauniņais
Grupa: Savējais
Ziņojumi: 19
Reputācija: 4 [8%]
Statuss: Offline
| Čau ! Man ir radusies problēma.. Tikko uzliku football - Gimnasia Jujuy v Banfield Iekš Eurolinx uz neizšķirtu ar koef. 3.25 un uzreiz praktiski centos likt betfairā pret neizšķirtu ar koef. 3.4, Bet Betfairā manu likmi nepieņēma un spēli rāda, kā SUSPENDED! Vai tas nozīme, ka es savu naudu Eurolinx jau esmu pazaudējis. Kā tad var būt Betfairā suspended? Visu darīju pareizi- liku likmi vispirms totalizatorā, domādams, ka ar Betfair problēmām nevajadzētu būt, bet te, še tev ! Kādi ieteikumi ?
|
| |
| | |
| radiatorz | Date: Pirmdiena, 03.11.2008, 00:21 | Message # 2 |
Eksperts
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 217
| suspended tew raada tapeec ka speele jau ir saakusies 23:40
|
| |
| | |
| ELVied | Date: Pirmdiena, 03.11.2008, 00:22 | Message # 3 |
|
Jauniņais
| Tātad iznāk, ka es mēģināju likt naudas summu vēl pirms spēles, bet man viņa netika pieņemta ..Un spēles laikā es vairāk nevaru likt likmes ? Atliek vienīgi cerēt, ka būs brīnumainā kārtā nospēlēs neizšķirti..
Ziņojumu laboja ELVied - Pirmdiena, 03.11.2008, 00:28 |
| |
| | |
| radiatorz | Date: Pirmdiena, 03.11.2008, 00:28 | Message # 4 |
Eksperts
| neee sp'eles laikaa betfair tu vair likt ja virs koeficientiem(blakus live scores) ir zalja poga un raxtiits In Play vai Going In Play ceri ka buus nicha tad uzvaariisies
Ziņojumu laboja radiatorz - Pirmdiena, 03.11.2008, 00:28 |
| |
| | |
| ELVied | Date: Pirmdiena, 03.11.2008, 00:29 | Message # 5 |
|
Jauniņais
| Bet spēle taču dotajā momentā rit, kāpēc betfair nerāda In Play vai Going In Play ? Sviests.., tad jau tomēr nav tik vienkārši, kā sākumā likās. Vēl ir jāparedz, kuras spēles betfairā būs suspended un kuras ne. Edit: redzu, ka rezultāts ir mainījies - Gimnasia J 1 - 0 Banfield Izskatās, ka jāsaka atā atā savai naudiņai..
Ziņojumu laboja ELVied - Pirmdiena, 03.11.2008, 00:33 |
| |
| | |
| radiatorz | Date: Pirmdiena, 03.11.2008, 00:36 | Message # 6 |
Eksperts
| tu nepareizi saprati parasti uz speeli speeles laikaa uzlikt newar, tikai pirms speeles, tikliidz speele saakas taa likmes nepienjem newiens kantoris arii betfair bet ir iznjeemumi, lielas speeles (chempionu liigas, tur visaadas premjerliigas) un paraadaas taa ikona "going in play" tas noziimee ka varees uzlikt arii speeles laikaa peec idejas jau tew vaidzeeja laiciigi uzlikt likmi un nekas nebuutu jaaparedz pagaidaam tew neveicas, peec pirmaa puslaika 1:0
Ziņojumu laboja radiatorz - Pirmdiena, 03.11.2008, 00:37 |
| |
| | |
| ELVied | Date: Pirmdiena, 03.11.2008, 00:39 | Message # 7 |
|
Jauniņais
| Skaidrs,.. Mana steiga un nezināšana man izmaksās 20 USD. Tāda iznākusi pirmā likme bonusu ķeršanā.
Ziņojumu laboja ELVied - Pirmdiena, 03.11.2008, 00:47 |
| |
| | | | |
| toto | Date: Pirmdiena, 03.11.2008, 09:59 | Message # 9 |
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 1127
| ELVied, likmes jācenšas likt vismaz kādas 10 minūtes pirms spēles sākuma. Tas ir diezgan svarīgi, jo pēdējā mirklī liekot, tāda situācija var gadīties. Tā ir tīri tehniska kļūda - no tās izvairīties var, ja paskatīsies, cikos sākas spēle. Betfair nekad neaizvērs tirgu (Suspended) pirms spēle nebūs sākusies. Līdz pat spēles sākuma svilpei var likt likmes. Toto gan var aizvērt ātrāk, tāpēc arī vienmēr iesaku vispirms toto, tad Betfair. Šoreiz nepaveicās, 2:0
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| | |
| ELVied | Date: Pirmdiena, 03.11.2008, 16:29 | Message # 10 |
|
Jauniņais
| Paldies, njemshu veeraa ieteikumu. Shoreiz jau pats vainiigs izraadijos, ka neizpratu toto un betfair darbiibu lidz galam.
|
| |
| |
|