Sveiki Viesis | RSS
[ Jaunas ziņas · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēt · RSS ]
Lappuse 1 no1
Foruma moderators: toto, Lex 
Forums » Totolv.com » Lietotāju jautājumi » Mainīgie koificienti! (Kā pareizi nofiksēt savu likmi)
Mainīgie koificienti!
JazzManDate: Trešdiena, 08.10.2008, 08:49 | Message # 1
Savējais
Grupa: Savējais
Ziņojumi: 28
Reputācija: 3 [6%]
Statuss: Offline
1. Vakar atradu labu likmi ASV basketbolā 3.5 pret 3.54, lai pārvilktu naudu no Toto uz biržu. Kamēr "uzpildīju" biržas kontu nomainījās koificients Toto no 3.5 uz 3.35. Vai tas vispār ir iespējams, ka Toto izmainās koificients? Vai tā bija tikai mana mirāža.
2. Kā nofiksēt likmi, kuru esmu atradis? Jo var sanākt situācija - kamēr uzlieku likmi Toto, likmju biržā tā izmainās. Vai vienmēr likme jānofiksē no sākuma likmju biržā? Protams, ja mans novērojums par koificienta izmaiņu Toto bija mirāža.

raivisDate: Trešdiena, 08.10.2008, 08:57 | Message # 2
Eksperts
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 202
Reputācija: 50 [100%]
Es esmu novērojis,ka ir toto kuros bieži mainās kofi,un tad tādos es esmu ļoti uzmanīgs,un skatos kur pirmo likmi likt,toto vai biržā!
Tātad tev tā nebija mirāža biggrin

totoDate: Trešdiena, 08.10.2008, 09:34 | Message # 3
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 1127
Reputācija: 36 [72%]
JazzMan, Tu ļoti labu tēmu aizskāri!

Es vienmēr visiem iesaku un arī e-grāmatā ir rakstīts, ka vispirms likmi jāliek toto! Tieši toto ir lielākas grūtības likmi izlikt - viņi ir neprognozējami! Ir tādi toto, kur vispār grūti izlikt likmi, jo tā visu laiku mainās... smile Citreiz ir tā, ka viņi vienkārši aizver tirgu un likmi izlikt vispār vairs nevar

Savukārt Betfair šajā ziņā nekādu problēmu nav - Tu vienmēr vari mainīt situāciju. Un vēl kas - Betfair likmēm ir tendence mainīties straujāk nekā toto, taču paskatoties koeficienta attīstības grafiku, Tu pat vari no tā iegūt. Tirgos, kur ir daudz naudas koeficientiem uz favorītu bieži ir tendence samazināties.

Tas gan jau ir gandrīz kā koeficientu izpēte - tur ir jāpagrozās pa Betfair, lai to labi izprastu.

Paņem savus 2000 Ls!

Forums » Totolv.com » Lietotāju jautājumi » Mainīgie koificienti! (Kā pareizi nofiksēt savu likmi)
Lappuse 1 no1
Meklēšana:

Totolv.com © 2009

Clicky Web Analytics