Sveiki Viesis | RSS
[ Jaunas ziņas · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēt · RSS ]
Lappuse 2 no«12
Foruma moderators: toto, Lex 
Forums » Totolv.com » Lietotāju jautājumi » Bonusi uc lietas
Bonusi uc lietas
totoDate: Trešdiena, 08.10.2008, 09:06 | Message # 16
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 1127
Reputācija: 36 [72%]
Statuss: Offline
tieši tā, par katru uzvarētu mārciņu tiek piešķirt punkts - nu un tad tie punkti laika gaitā krājas. Jo vairāk punktu, jo lielāka atlaide komisijas maksai. Man piemēram jau sen kā nav 5% komisijas maksa, bet gan 4 ar dažām desmitdaļām.

Paņem savus 2000 Ls!

vlad1ksDate: Otrdiena, 28.10.2008, 00:26 | Message # 17
Jauniņais
Grupa: Savējais
Ziņojumi: 14
Reputācija: 3 [6%]
jautajums par bezmaksas likmem, skatijos te noteikumus, ja es, piemeram, kantori ielieku to naudu, dabuju bezmaksas likmi, ko atkal uzliku attiecigi un sanak, ka vineeja taa bezmaksas likme, man pienakas tikai vinnests, ka ar iznemshanu, var uzreiz vinu iznmet un nav nekas jaapgroza, ja noteikumos nav prasits?

freshboyDate: Otrdiena, 28.10.2008, 20:56 | Message # 18
Pieredzes bagātais
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 58
Reputācija: 19 [38%]
Quote (vlad1ks)
jautajums par bezmaksas likmem, skatijos te noteikumus, ja es, piemeram, kantori ielieku to naudu, dabuju bezmaksas likmi, ko atkal uzliku attiecigi un sanak, ka vineeja taa bezmaksas likme, man pienakas tikai vinnests, ka ar iznemshanu, var uzreiz vinu iznmet un nav nekas jaapgroza, ja noteikumos nav prasits?

Ja noteikumos nav nekas rakstīts par apgrozīšanu, naudu vari izņemt uzreiz. parasti bezmaksas likmēm nav nekādu apgrozīšanas noteikumu, tāpēc vislabāk ir sākt tieši ar šīm likmēm. Vienīgi nedrīkst aizmirst bonusu kalkulātora likmes summas ievietot pareizajās vietās, jo tā ir bezmaksas likme un vinesta gadījumā tā tiek atskaitīta no vinētās summas!

Forums » Totolv.com » Lietotāju jautājumi » Bonusi uc lietas
Lappuse 2 no«12
Meklēšana:

Totolv.com © 2009

Clicky Web Analytics