| Jautaajums par turnoveru. |
| mawerix | Date: Otrdiena, 16.09.2008, 13:23 | Message # 1 |
|
Jauniņais
Grupa: Jauns lietotājs
Ziņojumi: 4
Reputācija: 0 [0%]
Statuss: Offline
| Diezgan daudzos kantoros prasa lai bonusu "turnoverot'u" 3 līdz pat 16 rezēm.. kā r realitātē, vai viņi to tiešām skatās vai tas ir tikai mīts? kādam ir bijušas problēmas ar to? vienkārši ja iznāk tā ka biržā liability ir visa tava nauda un vinē toto kur turnoveram jābūt reizēm 10 tad iznāk ka esi zaudētājos... ne?
|
| |
| | |
| raivis | Date: Otrdiena, 16.09.2008, 15:27 | Message # 2 |
Eksperts
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 202
| Cik zinu tad viņi to diezgan stingri skatās,bet apgrozīt 16 reizes tas nau nopietni,un tapēc jācenšās pārnest naudu no toto uz biržu! Un vēl ir jaskatās,kapēc ir vajadzīga apgrozīšana! Ja,lai dabūtu nākamo bonusu piemēram pēc 5 apgrozīšanas reizēm,tad ir vērts mēģināt,bet lai pieprasītu izmaksu,tad labāk pārnest naudu no toto uz biržu.
Ziņojumu laboja raivis - Otrdiena, 16.09.2008, 15:30 |
| |
| | |
| mawerix | Date: Otrdiena, 16.09.2008, 16:23 | Message # 3 |
|
Jauniņais
| nuu "mēģināt pārmest" ir viegli pateikt, bet ne vienmēr tas sanāk, jo ne vienmēr vinnē favorīti utt. un princpā iznāk tas pats kas ar parasto totalizatoru... uun par to stingro skatīšanos.. intertops arī kkas bij rakstītsa par 6 reižu turnoveru, bet es bez problēmām noņēmu gan naudu ko ieliku un ar kuru vinnēju, gan bonusa naudu... tapēc man arī radās tāds jautājums... un gribēju dzirdēt citu lietotāju pieredzi!
|
| |
| | |
| toto | Date: Otrdiena, 16.09.2008, 16:42 | Message # 4 |
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 1127
| mawerix, zin kā ir, cik toto kantoru, tik noteikumu. Nekad neko nevar zināt. Vienmēr var mēģināt. Man piemēram vispār lielu problēmu ar turnoveriem nav bijis - vienmēr atrodu izeju un peļņā palieku.
|
| |
| | |
| mawerix | Date: Otrdiena, 16.09.2008, 22:37 | Message # 5 |
|
Jauniņais
| mm un ja nav noslēpums tad kāda ir tā izeja? vienkārši es tā paskaitīju ja piem. gribu kādus 100$ tagad atmazgāt man vajag lai betfairā būtu vismaz kādi 600$ lai visādam gadījumam pietiktu vismaz 3 turnoveriem...tas ir lai būtu ar mazāku risku...
|
| |
| | |
| radiatorz | Date: Otrdiena, 16.09.2008, 22:47 | Message # 6 |
Eksperts
Ziņojumi: 217
| nu nekas cits tad neatliek kaa betfairaa tureet 600$ vaita tew naw? es domaaju ka iistiem vechiem visulaiku betfairaa turas ap 500$
|
| |
| | |
| pro | Date: Trešdiena, 17.09.2008, 03:35 | Message # 7 |
Superprofesionālis
Grupa: Bonusu administrators
Ziņojumi: 195
| protams, aptīram kantorus, kuri ir vislabaakie, kuriem pietiek vnk ar single likmeem, un tad kjeramies klaat visiem paareejiem
|
| |
| | |
| raivis | Date: Trešdiena, 17.09.2008, 03:54 | Message # 8 |
Eksperts
Ziņojumi: 202
| Es piemēram,sāku ar 10GBP bonusiem,un tagad esmu jau pie 25GBp jo tos lielos vēl nevaru pavilkt! Un tos grūtākos atstāšu uz beigām
|
| |
| | |
| toto | Date: Trešdiena, 17.09.2008, 09:58 | Message # 9 |
Admin
| Quote (mawerix) mm un ja nav noslēpums tad kāda ir tā izeja? smile vienkārši es tā paskaitīju ja piem. gribu kādus 100$ tagad atmazgāt man vajag lai betfairā būtu vismaz kādi 600$ lai visādam gadījumam pietiktu vismaz 3 turnoveriem...tas ir lai būtu ar mazāku risku... mawerix - redz, gadījumā, ja kaut kas tāds notiek, tad kāda ir normāla cilvēka reakcija? Protams, ka viņš tīri neapzināti tagad liek uz koeficientu 5.36 vai 8.71, jo domā, ka nu TĀDS koeficients zaudēt nevar. Un kas notiek? Protams, ka TĀDS koeficients uzvar un visa nauda atrodas toto, bet Betfair stāv tukšā... Ko es daru? Es mierīgi prātīgi paņemu kādu šaubīgu 1.5-1.8 likmi (ja vajag 2.0, tad ņemu 2.0) un ar drošu sirdi lieku likmi. Uzvarēs, uzvarēs, nekas - nākošajā reizē atkārtošu šo gājienu, jo nebūs ilgs laiks, kad es toto naudu ar šādām likmēm zaudēšu. Zini, bieži vien šīs likmes zaudē un viss ir kārtībā uzreiz. Jo tā varbūtība jau pati pa sevi visu izsaka! Koeficients 2.0, piemēram, nozīmē, ka komanda var uzvarēt vai zaudēt 50 pret 50.
|
| |
| | |
| mawerix | Date: Trešdiena, 17.09.2008, 22:15 | Message # 10 |
|
Jauniņais
| jā... tā varētu būt... bet jā tad vajag nedaudz vēl pakrāt naudu lai aptīrītu tos ar kam ir tā pavairāk turnoveru.Liels paldies par atbildēm!
|
| |
| | |
| banderas23 | Date: Trešdiena, 22.10.2008, 18:50 | Message # 11 |
Pieredzes bagātais
Grupa: Savējais
Ziņojumi: 61
| Gribētu pajautāt un vienreiz līdz galam saprast to apgrozījumu. Kā ir ja, piemēram, kantoris dod 50 GBP bonusu, kurs lai iznemtu ir jāaproza vismaz 5 reizes. Vai tas nozīmē, ka bonusu var izņemt pēc tam kad ir izdarītas likmes 250 GBP vērtībā ( piemēram 5 likmes pa 50 vai 2 pa 125 utt. )? Vai arī kā savādāk?
|
| |
| | |
| vienslaists | Date: Trešdiena, 22.10.2008, 21:59 | Message # 12 |
Profesionālis
Ziņojumi: 137
| Galvenais jāapgroza tie 250GBP (jāizdara likmes šajā vērtībā, pirms var izņemt), ar cik lielām un cik daudz likmēm, tas nav svarīgi, ja protams noteikumos nav strikti rakstīts, kā konkrēti šis bonus jāapgroza.
(29.05.2008-1.12.2008/23kantori=202,52Ls menešalga pirms nodokļu nomaksas :))
|
| |
| | |
| toto | Date: Trešdiena, 22.10.2008, 22:14 | Message # 13 |
Admin
| bet ja nauda aiziet uz biržu, tad, protams, nekas nav jāapgroza
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| |