Sveiki Viesis | RSS
[ Jaunas ziņas · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēt · RSS ]
Lappuse 1 no1
Foruma moderators: toto, Lex 
Forums » Peļņas shēma » Psiholoģija » Kā īsti ir ar psiholoģisko noturību?
Kā īsti ir ar psiholoģisko noturību?
totoDate: Piektdiena, 23.05.2008, 17:49 | Message # 1
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 1127
Reputācija: 36 [72%]
Statuss: Offline
Šajā foruma sadaļā vēl nav neviena paša topika, tomēr ir interesanti uzzināt - kā tad īsti ir ar psiholoģisko noturību shēmas izpildes laikā?

Lai arī cik cītīgi brīdināju, tomēr bieži saņemu vēstules ar jautājumiem, kas līdzīgi "a ka būtu, ja neuzliktu pretlikmi", "bet tā otra komanda taču visticamāk uzvarēs un es iegūšu bonusu un vel vinnēšu" un tamlīdzīgi. Visiem atbildu, "nemaz nemēgini!" , jo shēmas ietvaros risks kā tāds praktiski ir izslēgts, tas ir minimāls un saistīts vairāk ar tehniskām problēmām.

Šie meili mani pamudināja uzsākt šo topiku. Nezinu, vai patiešām kādam azarstpēles pievelk tā, ka nevar turēties pretī? Mēģināsim palīdzēt ar padomiem.

Paņem savus 2000 Ls!

BradyDate: Sestdiena, 24.05.2008, 00:03 | Message # 2
Pieredzes bagātais
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 54
Reputācija: 11 [22%]
Es iasbetaa no 175Gbp paceelos liidz 300Gbp liekot uz mazaam stafkaam.
Bet jetbull zaudeeju 140Gbp liekot uz mazaam stafkaam, tas ir 1.10
Nedriikst riskeet taa, nav taa, ka favoriiti vienmeer uzvar.

vanagsDate: Sestdiena, 24.05.2008, 01:15 | Message # 3
Jauniņais
Grupa: Savējais
Ziņojumi: 11
Reputācija: 2 [4%]
kads var paskaidrot sikak to sistemu uz fovorita liksanas?

totoDate: Sestdiena, 24.05.2008, 10:33 | Message # 4
Admin
Brady, tieši tā - nedrīkst riskēt, uz mazām likmēm visvairak arī var zaudēt. Labāk to laiku ziedot, lai "sakārtotu" nākošo bonusu nevis niekoties ar azartspēlēm. Pats galvenais ir saprast ko Tev te vajag - bonusus savākt vai spēlēt. Ja otrais, tad šis saits nemaz nav vajadzīgs.

Paņem savus 2000 Ls!

radiatorzDate: Otrdiena, 16.09.2008, 19:18 | Message # 5
Eksperts
Ziņojumi: 217
Reputācija: 50 [100%]
Mani tagad zato saacis intereseet kaaa ir izmainijusies naudas "veertiiba"?
vai gadiijumaa naw taa ka pirmstam ilgi domaaji pirms liki 10ls, bet tagad jau ar vieglu sirdi liec 100?
vai naw taa ka tagad uz koeficientu starpiibas reekina esi gatavs upureet 10ls, lai tik nebuutu jaagaida liekas stundas, dienas liidz atrodi piemeerotu koeficientu?
vai naw gadiijumaa taa ka veikalaa peerkot kedas tu skaties ka vienas ir par 10 ls daargaakas par otraam un izveelies leetaakaas, bet tai pashaa laikaa nospeelee tos 10ls toto, jo taapat jau "na xaljavu" naakushi?

proDate: Trešdiena, 17.09.2008, 03:45 | Message # 6
Superprofesionālis
Grupa: Bonusu administrators
Ziņojumi: 195
Andri, es pirms sāku šo prejektu raudāju pa 2ls......nu bet tagad.....2 ls biggrin smiekli nāk, tā tak nav nauda, ir gadījies zaudeet 100, 200, bet vaig izturīgus nervus, zinu, kad agri vai vēlu to naudu tomēr atgūšu smile NEVAIG KRIST PANIKĀ.... nu bet galu galā esu nonācis pie secinājuma, labāk neriskēt, agri vai vēlu nāksies papist....

totoDate: Trešdiena, 17.09.2008, 09:50 | Message # 7
Admin
tā ir - ja ir pacietība un psiholoģiskā noturība, tad būs rezultāti. Bet, ja kādā mirklī Tu saplīsti, tad viss, čuš. Tad arī zūd vērtība naudai, jo Tu jau gemblingo, liec likmes, lai ātrāk atgūtu zaudēto. Kāda vairs tur shēma. To zinu, jo ar daudziem komunicēju un arī forumā redzu, ka tomēr ir cilvēciņi, kas laiž "pa kreisi"

Mans kolēģis blogā treids.wordpress.com ir pasācis, kā es to saucu, neiespējamo misiju. Mēs kopā štukojām šo saitu. Bet zinot, ka viņš ar treidingu nopelna vairākus štukus Ls/mēn. tikai ar futbola likmēm vien, tad es pat lieku 50 uz 50, ka viņam tas varētu arī izdoties. Bet nu tur ir točna vajadzīga psiholoģiskā noturība, jo strādā tikai matemātiskā domāšana, nekādu emociju un ilūziju par iespējamajiem vai neiespējamajiem rezultātiem.

Tā tas ir - jo tik daudz sportā ir negaidītu rezultātu, ka pārlieku lielam riskam nav vietas.

radiatorzDate: Trešdiena, 17.09.2008, 13:58 | Message # 8
Eksperts
Ziņojumi: 217
tram treidam.worldpress.com ir mazliet nepareiza pieeja, taa vinjsh taalu netiks

totoDate: Trešdiena, 17.09.2008, 22:23 | Message # 9
Admin
kas nepareizs? ar lielām summām viņs darbojas veiksmīgi, bet ar tādu mazu neko nevar pasākt biggrin skatos, šodien atkal visa nauda vējā

Forums » Peļņas shēma » Psiholoģija » Kā īsti ir ar psiholoģisko noturību?
Lappuse 1 no1
Meklēšana:

Totolv.com © 2009

Clicky Web Analytics