| partybets.com |
| goldbri | Date: Svētdiena, 15.06.2008, 15:15 | Message # 1 |
|
Pieredzes bagātais
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 59
| Reģistrējos un uzliku likmi, viss normāli, bet bonuss neņāk... Skatījos un mēģināju atkost kur problēma, izrādās ka ne no visur pareizi var ielogoties, tas ir no baneriem, saitēm, var būt ari saistīts ar datora tīrību, jo darbojoties ar toto lapām stipri piemēslojas tas. Kas tad notiek, nodažām vietām viss normāli, bet citur uzrāda ka bonusu var dabūt(piešķir), kad esi piecas reizes ielicis tos 25 mārciņas, uz ko es arī uzrāvos(tāda lapa). Uzrakstīju, un viss nokārtojās, lūk atbilde, arī citiem var noderēt: Дорогой Janis, Благодарю вас за контактное Бюро Обслуживания. Пожалуйста примите наши извинения за любые неудобства, которые Вы столкнулись. Согласно вашему запросу, мы проверили передачу с или базой данных и может подтвердить, что Вы зарегистрировали счет с нами в 14 Июня 2008 и были сделаны начальный вклад 25 GBP на той же дате. Кроме того, наши записи показывают, что по созданию счета Вы не выпущены любой знак по премии. Следовательно мы наградили Вами вручную с поздравительной премией в вашем первом вкладе. Бонусное предложение - 100% вплоть до 50 ДОЛЛ.США/ 25 GBP, и - в силе только на www.PartyBets.com . Это - наличные ограничившие премию, которая также ограничивает ваш вклад. Как Вы депонировали 25 GBP Вы выпущены максимальная бонусная сумма 25 GBP. Деньги кредитованы в ваш ограниченный баланс и Вы можете установить пари с ним, а быть способным получить это или передает любому другому наших марок, Вы урожденный, чтобы выполнять свои условия версии, которые: -, Чтобы держать пари 125 GBP на www.Partybets.com в разнице 2.0 или выше. Это должно быть сделанн до 15 Июля 23:59:59 И, в противном случае премия будет предъявлена системой в окончании. Учтите это если Вы делаете cashout в течение периода собрания условий и прежде, чем Вы сделаете другим вкладом, эта премия автоматически будет брошена системой. Вы можете всегда проверить описанную подробно .детальный информацию о ваших премиях на вашем счете в http://www.PartyAccount.com . Когда зарегистрировано, просто укажитесь в меню 'Баланса & Премий' на верхе страницы, сопровожденных щелчком на кнопку 'Бонусных Деталей'. Кроме того мы хотели бы советовать Вам о наших Евро 2008 продвижений, которые дают Вам шанс, чтобы завоевываться каждый день и также и возможность завоевываться место в нашем ежедневном Евро турнире покера Дополнительного Времени. Больше деталей, который Вы можете найти здесь: http://www.partybets.com/cgi-bin/intro.cgi?promotion=pb_euromain& l=en Если у вас быть дальнейшими запросами, пожалуйста не стесняйтесь обращаться к нам. Благодарю вас за выбор нас как ваш онлайновый игорный сайт. Наилучшие Пожелания, Suzana Бюро Обслуживания Проведите Хорошо время и Играйтесь Responsibly Pielikts (15.06.2008, 15:15) --------------------------------------------- Jā, attiecībā uz iepriekš rakstīto, lūk adrese no kurienes ieejot rāda ka vajag 5 reizes apgrozīt ieguldījumu...: http://www.partybets.com/cgi-bin/intro.cgi?sp=17&wm=3083563 Tagad kontā bonuss ir kopā ar ieguldījumu = 50 mārciņas un liekas ka kopā arī būs jāliek likme. Diezgan smags gadījums betfairam.
|
| |
| | |
| maristr | Date: Svētdiena, 15.06.2008, 19:45 | Message # 2 |
|
Jauniņais
Grupa: Savējais
Ziņojumi: 14
Reputācija: 4 [8%]
Statuss: Offline
| nekur noteikumos neatrodu par to bonusu... kaa tur taalaak ir ar to iznjemshanu naudas, ja nu uzvar? nav taa, ka nezcik reizes tur jaaliek taa uzvareetaa summa? un ar kaadu koeficentu jaaliek?
|
| |
| | |
| goldbri | Date: Svētdiena, 15.06.2008, 19:48 | Message # 3 |
|
Pieredzes bagātais
| Ja tā pēc būtības papēta tad faktiski ir tā ka 5 reizes "jāapgroza" tava likme(25)... Ielikšu netulkoto variantu, lai točno varētu izprast un pielikšu kontā esošo viņu tabulu arī: Dear Janis, Thank you for contacting Customer Service. Please accept our apologies for any inconveniences you have encountered. Further to your query, we have verified the issue with or database and can confirm that you registered an account with us on 14 of June 2008 and made an initial deposit of 25 GBP on the same date. Furthermore, our records show that upon creating of the account you haven't been issued any sign up bonus. Therefore we have awarded you manually with a complimentary bonus on your first deposit. The bonus offer is 100% up to 50 USD/ 25 GBP, and is valid only on www.PartyBets.com . This is cash out restricted bonus which also restricts your deposit. As you have deposited 25 GBP you have been issued the maximum bonus amount of 25 GBP. The money has been credited to your restricted balance and you can place bets with it, but to be able to cash it out or take to any other of our brands, you nee to meet its release conditions, which are: - To wager 125 GBP on www.Partybets.com at odds of 2.0 or higher. This has to be done until the 15 of July 23:59:59 ET, otherwise the bonus will be claimed back by the system upon expiry. Bear in mind that if you make a cashout during the period of meeting the conditions and before you make another deposit, this bonus will be automatically dropped by the system. You can always check detailed information on your bonuses in your account at http://www.PartyAccount.com . When logged, simply point on the 'Balance & Bonuses' menu at the top of the page, followed by a click on 'Bonus Details' button. In addition we would like to advise you about our Euro 2008 promotions which give you the chance to win every day and also and opportunity to win a seat at our daily Euro Extra Time poker tournament. More details you can find here: http://www.partybets.com/cgi-bin/intro.cgi?promotion=pb_euromain& l=en Should you have further queries, please do not hesitate to contact us. Thank you for choosing us as your online gaming site. Best Regards, Suzana Customer Service Have Fun and Gamble Responsibly
|
| |
| | |
| maristr | Date: Svētdiena, 15.06.2008, 19:53 | Message # 4 |
|
Jauniņais
Ziņojumi: 14
Reputācija: 4 [8%]
| sanaak ka sanjem bonusi veel pirms likmes izdariishanas? ar ko jaaieskaida nauda, lai sanjemtu bonusu, vai arii nav noteikts?
|
| |
| | |
| goldbri | Date: Svētdiena, 15.06.2008, 20:17 | Message # 5 |
|
Pieredzes bagātais
| Tabulu nevar ielikt, pa lielu, ieliku būtisko: Условия выдачи -Ставка £125.00 GBP on PartyBets.com Текущая сумма с ограничением - £50.00 GBP Varbūt kāds var paskaidrot vai dot padomu par nākošo likmi? Pēc viņu rakstīto grūti saprast vai man tagad būtu jāliek uzreiz tie £125.00 GBP vienā likmē, vai pa daļām arī varu likt jo kontā man ir par maz 107 tikai. Skaidrs ir tas ka izņemt 57 kas nav ierobežots nevaru kamēr bonus nav izspēlēts jo tad varu zaudēt bonusu. Visādas problēmas ar tiem totikiem! Veiksmi visiem! Pielikts (15.06.2008, 20:17) --------------------------------------------- Naudu ieliku ar karti, nu apskaties pats, man jau tad jāpētī arī, neatceros . Nē, bonusu saņēmu vairāk kā dienu vēlāk, ar pieprasījumu tikai, skaties iepriekš, topikā rakstīts.
|
| |
| | |
| toto | Date: Pirmdiena, 16.06.2008, 10:16 | Message # 6 |
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 1127
| goldbri, lai tu varētu izņemt to naudu, Tev tā ir jāapgroza 125 GBP apmērā ar likmēm ar koficientu vismaz 2.0. Tas arī viss. Interesants ir tas kantoris - Partybets. Man viņi zvanīja personīgi, lai es varētu dabūt bonusu, bet kad viss bija kārtībā, tad piedāvājā 250GBP bonusu, kuru dabūt gan bija nereāli, bija jāveic liels apgrozījums. Bet, paldies Tev, par šo info.
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| | |
| goldbri | Date: Pirmdiena, 30.06.2008, 00:47 | Message # 7 |
|
Pieredzes bagātais
| Nu kontā stāv bonus kopā ar ieguldījumu = £50.00 GBP , vai es viņu varu dalīt? Domāju ka nelaidīs dalīt, nu atrodi tagad kur uzlikt likmi virs 2.0 un vel pretlikmi, totiki čakarē smadzenes reāli arī ar kofiem. Novērojis esmu ka futbolā labāk likt uz mājas dalīnieku kofiem(un atbilstoši tabulai faorīts) kas ir reālāki un arī uzvar. Tabulas līderi viesos bieži zaudē... vai neizšķirts, ar ko jārēķinās liekot likmes.Pielikts (30.06.2008, 00:47) --------------------------------------------- Partybets tiko piedāvā visiem kas reģistrējušies jaunu bonusu! Intereses pēc der apskatīties valūtas kursus salīdzināšanai kaut vai. Lūk piedāvājuma teksts krievu valodā(man ērtāk): По мере приближения решающей стадии Уимблдона, мы предлагаем Вам непревзойденный бонус до $50. Для того, чтобы получить бонус в $25, Вам нужно всего лишь разместить $25 на любой из полуфинальных или финальных матчей в одиночных турнирах. Для того, чтобы получить $50, разместите $25 на полуфинал и $25 на финал. Ставки могут быть размещены на мужские и женские турниры. Не забудьте разместить ставку на полуфиналы и один из финалов и Вы отхватите шикарный бонус вне зависимости от того, выиграла Ваша ставка или нет! Смотрите наши предложения по Уимблдонскому турниру. Удачи! Правила и условия: В этой акции учитываются только одиночные ставки. Минимальный размер ставки-$25 (или эквивалент в валюте Вашего счета). Ставка должна быть размещена на мужской или женский полуфиналы или финальные турниры в одиночном турнире Уимблдона. Деньги будут возвращены в виде бонуса. Максимальный размер бонуса-$50 (или эквивалент в валюте Вашего счета). Сумма бонуса зайдет на Ваш счет 7 июля. Для того, чтобы обналичить бонус, Вам необходимо разместить сумму, эквивавлентную этому бонусу в количестве пяти раз при коэффициенте 2.0 или выше. На востебование бонуса игрокам выдается 5 дней. На выполнение бонусных ограничений игрокам выдается 20 дней. Если Евро не является валютой Вашего счета, воспользуйтесь нашим конвертером валют для выполнения требований по минимальным ставкам. Ознакомьтесь с полным сводом правил и условий. Nedaudz par ieprikšējo tēm: "Nu kontā stāv bonus kopā ar ieguldījumu = £50.00 GBP , vai es viņu varu dalīt? Domāju ka nelaidīs dalīt, nu atrodi tagad kur uzlikt likmi virs 2.0 un vel pretlikmi, totiki čakarē smadzenes reāli arī ar kofiem." Nav jāliek viena likme, var dalīt, pat ne tos 25 un 2.0. Es tā vienkārši izdarīju un noņēmās automātiski ierobežojumi, naudu arī izņēmu bez problēmām, bet laiciņš atbilstoš pagāja gan(5 dienas), tā ka var darboties droši.
|
| |
| | |
| raivis | Date: Trešdiena, 08.10.2008, 08:43 | Message # 8 |
Eksperts
Ziņojumi: 202
| Vakar reģistrējos šajā toto un uzliku likmi £25 labi ka likme zaudēja toto un nauda aizgāja uz betfaira,tagad gaidu bonusu,bet vēl nav!Jautājums tāds kā te ir ar to bonusu saņemšanu,es meklēju bet nekur neatradu noteikumus par bonusa saņemšanu,pie T&C arī nekas konkrēts nav rakstīts,vakar aizsūtiju meilu uz info@pay-pro.com kura bija viena no e-pastu adresēm dota,kur rakstīt neskaidrību vai jautājumu gadijumā.Atbildes nav,ko man darīt,varbūt ir cita e-pasta adrese uz kuru vajag sūtīt bonusa pieprasijumu?
|
| |
| | |
| toto | Date: Trešdiena, 08.10.2008, 09:09 | Message # 9 |
Admin
| raivis, ar PartyBets vienmēr iet jautri, tāpēc arī Bonusu Katalogā ir skopa informācija: Noteikumi Līdzīgi kā toto WillHill gadījumā, noteikti iepazīties ar bonusa iegūšanas noteikumiem, kas var būt regulāri atjaunināti, savā kontā, sadaļā Cashier, Bonuses. Atrodi savā kontā šo sadaļu "Cashier" - "Bonuses" - tur noteikti jābūt informācijai par Tev pieejamiem bonusa piedāvājumiem, kā Tu vari to bonusu saņemt un kas Tev jāizdara, lai Bonuss kļūtu par CashOut iespējamu. Cīnies!
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| | |
| raivis | Date: Trešdiena, 08.10.2008, 09:12 | Message # 10 |
Eksperts
| Es jau skatijos tur,bet neko neatradu,meģināšu vēlreiz!
|
| |
| | |
| banderas23 | Date: Svētdiena, 26.10.2008, 10:25 | Message # 11 |
Pieredzes bagātais
Ziņojumi: 61
| Jā, jocīgi ar šitiem ir. Viņi atsūta e-pastu, kur ieminās it kā par bonusu: We’re giving you a generous bonus if you make a deposit* in the next two days. Sīkāk neko nenorāda. Savukārt manā iekškontā pie cashier-bonuses nav nekas minēts par bonusu, kam man it kā jāpienākas.
|
| |
| | |
| makans | Date: Otrdiena, 11.11.2008, 11:17 | Message # 12 |
|
Savējais
Ziņojumi: 28
Reputācija: 5 [10%]
| šito kantori ir grūti saprast, un cik saprotu, tagad piešķir tikai 25$ (15.98GBP)  Pievienots (11.11.2008, 11:17) --------------------------------------------- Aizsūtīju meilu, lai pārliecinātos par bonusu, atbilde nelika ilgi gaidīt: Get the thrill of playing for real cash. To help you get started we have given you a special BONUS OFFER. Make a deposit now using the bonus code REALTODAY and you will receive an extra 100% upto $50*. If you need assistance while making a deposit, please call us anytime. reāli sanāca 25GBP,bonusu sadaļā parādās, taču tagad jāčeko tālāk,kā to bonusu atmazgāt , jo iet runa par 53 Standard Points on ANY site across Party brand , izskatās diezgan murgaini%)
Ziņojumu laboja makans - Otrdiena, 11.11.2008, 09:33 |
| |
| | |
| toto | Date: Otrdiena, 11.11.2008, 20:33 | Message # 13 |
Admin
| jā viņiem šitas ir raksturīgi
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| | |
| radiatorz | Date: Otrdiena, 11.11.2008, 20:47 | Message # 14 |
Eksperts
Ziņojumi: 217
| kkaads psc ne kantoris uztaisu accountu, ielogojos, tur raada 25usd bonusu ka var dabuut, spiezu claim bonus, uztaisu depoziitu, un figushki bonusa naw tfu, buutu zinaajis, nebuutu laiku teereejis, tagad tik dabuju naudu iesaldeet, pilniigaa beztolkaa cerams ka vinneeshu betfairaa, savaadaak veel dabuushu gaidiit nedeelju lai iznjemtu naudu
|
| |
| | |
| raivis | Date: Otrdiena, 11.11.2008, 21:06 | Message # 15 |
Eksperts
| Man ar šo toto arī gāja jautri bet beigās bonusu dabūju bet tikai ar 2 depozītu! Par pirmo depozītu bonusu neiedeva jo paspēju jau likmi uzlikt un nauda aizgāja uz biržu,un partybet man atbildēja lai bonusu dabūtu taj sumai ir jabūt kontā,tā nu es ieskaitiju 2 reizi un bonusu dabūju
|
| |
| |
|