NOPELNĪT Internetā! Konta atveershana! - BETFAIR likmju birža - Peļņas shēma - Forums

| RSS
[ Jaunas ziņas · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēt · RSS ]
Lappuse 1 no 512345»
Foruma moderators: toto, Lex 
Forums » Peļņas shēma » BETFAIR likmju birža » Konta atveershana!
Konta atveershana!
creegzDate: Trešdiena, 26.03.2008, 18:28 | Message # 1
Savējais
Grupa: Savējais
Ziņojumi: 25
Reputācija: 2
Statuss: Offline
Es atveeru kontu Betfair! un naakamajaa solii man liek ieskaitiit kontaa kkaadu summu un izveeleeties ar kaadu paarskaitiijuma veidu es to dariishu! Es panjeemu creditcard un aizpildiiju visu nepiecieshamo un uzspiedu NEXT un tad man zumetaa naakamajaa lapaa uzrakstu - Card issued in a prohibited country! Kas te par vainu? Kapeec Latvija ir aizliegta valsts?

Ziņojumu laboja creegz - Trešdiena, 26.03.2008, 18:28

totoDate: Trešdiena, 26.03.2008, 20:26 | Message # 2
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 1955
Reputācija: 50
creegz, tā ir. Tāpēc jau shēmā ir rakstīts, ka ir jāveic reģistrācija moneybookers - savādāk to naudu iekš biržas dabūt nav iespējams. Es gan esmu pārliecināts, ka šī situācija ilgi neturpināsies un agri vai vēlu arī Latvijas kartes tiks pieņemtas, taču tagad tāda ir situācija.

Paņem savus 2000 Ls!

siemensDate: Otrdiena, 03.03.2009, 19:30 | Message # 3
Superprofesionālis
Ziņojumi: 190
Reputācija: 6
Vot man ari tas pats,bet toto vari vai kads cits paskaidort ka man isti jaliek tas likmes?Es taja betfair nesapratu kas ir Back un kas ir Lay ? Vardus es saprotu bet ka ar vieniem jaapejas,ja kads ludzu izstastat..

raivisDate: Otrdiena, 03.03.2009, 19:40 | Message # 4
Guru
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 752
siemens, biržā tev ir jaliek tikai uz Lay(pret likme).

siemensDate: Otrdiena, 03.03.2009, 19:57 | Message # 5
Superprofesionālis
raivi paldies sodien pusdienu malu to shemu un beidzot paradijas gaisma tunelu gala un naca par manim apgaismiba smile tas priece....Paldies jusu kolektivam ,ka jus palidzat,jo bez jums man tocna skaidribas nebutu ....

Man ir velviens sekojos jautajums ,es taja shema pamaniju ka es ieguldu 40ls pienemsim 10ls toto ,bet 30ls birza
Es uzlieku toto 10ls uz notikumu kurs zaudes kuru vieta dabusu bonusus ,bet likmju birza jaliek lay pret neizskirtu [ka sapratu] ja likmju birza es vineju es dabuunu 10ls kopa jau 40ls ,bet toto zaudeju un dabunu tos bonusus un man 10ls kurus nevar iznemt [ka sapratu] ,bet kur tad man vini jaliek,ka lai es vinus likmju birza dabunu vai ko man ar viniem jadara?Jo es negribu risket ,bet rikoties pec plana.... Paldies jau ieprieks.

raivisDate: Otrdiena, 03.03.2009, 20:12 | Message # 6
Guru
siemens, visu esi pareizi sapratis,tad kad saņemsi bonusu toto tad dari visu to pašu,sameklē likmi toto un to pašu likmi biržā un liec lay.
Skaties noteikumos cik ir javeic apgrozijums lai varētu pieprasīt izmaksu no toto(tas ja likme vinē toto).

siemensDate: Otrdiena, 03.03.2009, 21:01 | Message # 7
Superprofesionālis
Viss tagad es gan sapratu,protams ka es sapratu ka labak ir vinnet birza neka toto,jo no toto naksies nemt ara uz sutit uz birzu bet te viss jau bus ....Paldies liels....

Pievienots (03.03.2009, 21:01)
---------------------------------------------
raivi bet tad vienmer jaliek lay the draw?

raivisDate: Otrdiena, 03.03.2009, 21:07 | Message # 8
Guru
siemens, Lay likmi biržā tu liec tai likmei kurai tu toto liki par!
Piemērs: Portsmouth - Chelsea,ja tu toto liec PAR Portsmout tad biržā liec Lay Portsmouth,ja toto liec par Chelsea tad biržā Lay Chelsea bet ja tu izdomā toto likt par neizšķirtu(Draw) tad arī biržā liec Lay Draw!
Toto tu liec par to ka notikums piepildīsies bet biržā pret to ka tas notikums piepildīsies

siemensDate: Otrdiena, 03.03.2009, 21:09 | Message # 9
Superprofesionālis
A nu tad es piemeram lieku ka chelsea vinnes ,bet virzha pretejo lieku ka zaudes...Bet ja neizskirts tad jau baigi sviestigi?

raivisDate: Otrdiena, 03.03.2009, 21:17 | Message # 10
Guru
siemens, ja ir neizšķirts tad tev piepildās biržas likme,jo tu liki pret to ka Chelsea vinēs un viņa arī nevinēja,tātad tava Lay likme vinēja.

siemensDate: Otrdiena, 03.03.2009, 22:01 | Message # 11
Superprofesionālis
A nu skaidrs ,paldies ...

raivisDate: Otrdiena, 03.03.2009, 22:02 | Message # 12
Guru
Lūdzu wink

siemensDate: Ceturtdiena, 05.03.2009, 08:21 | Message # 13
Superprofesionālis
Vot velviens jautajums a vai vajadzes man sutit visas pases vaditaja un vel kadas kopijas,vai ir jega to darit?

totoDate: Ceturtdiena, 05.03.2009, 10:28 | Message # 14
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 1955
vajadzēs sūtīt - agri vai vēl vajadzēs. Tā ka tūlīt pat sagatavo visu un aizskrien ieskenē wink

Paņem savus 2000 Ls!

siemensDate: Ceturtdiena, 05.03.2009, 15:00 | Message # 15
Superprofesionālis
Hmm jus varetu latviski visu uzrakstit ko vajag?A to es nez kur to luret biggrin

Un velviena problema ,es ta skatos ka ar Latvija VISA karti nevar ieskaitit naudu uzreiz uz Betfair,jo ka es sapratu no Latvijas nav tada iespeja .... ko man tad jadara? sad

Ziņojumu laboja siemens - Ceturtdiena, 05.03.2009, 15:07

Forums » Peļņas shēma » BETFAIR likmju birža » Konta atveershana!
Lappuse 1 no 512345»
Meklēšana:

Totolv.com © 2010

Clicky Web Analytics