| moneybookers |
| marispaberzs | Date: Otrdiena, 01.04.2008, 09:45 | Message # 1 |
|
Grupa: Dzēstās
| Cik ilgi parasti nauda ceļo no moneybookers uz bankas kontu?
|
| |
| | |
| toto | Date: Otrdiena, 01.04.2008, 10:01 | Message # 2 |
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 1955
Reputācija: 50
Statuss: Offline
| ja pārskaitījums ir uz karti, tad pēdēja laikā ir tā - ja es šodien pārskaitītu, tad ceturtdien dienas pirmajā pusē saņemtu. Tas DnB Nord banka. Principā tām divām dienām vajadzētu būt. Ja uz kontu, tad noteikti ilgāk - kādas 3-5 dienas ka paši raksta. To gan nepiekopju. Varbūt kādam citam ir pieredze?
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| | |
| dandy | Date: Otrdiena, 01.04.2008, 15:47 | Message # 3 |
|
Profesionālis
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 118
Reputācija: 23
| par to īsti nemāku spriest, bet cik atceros jā - aptuveni 2 dienas;) toto, man cits jautājums - vai esi veicis adreses verifikāciju moneybookerā? es gribēju to izdarīt, man parādās, ka vinju vēstule it kā esot izsūtīta 20.03. un vinji saka ka tai vajadzētu pienākt 3-5 darba dienu laikā,tātad tam jau vajadzēja notikt, taču vēstuli neesmu saņēmis. kādas man ir iespējas tomēr veikt verifikāciju un reāli kādi man būs mīnusi ja to neizdarīšu?
|
| |
| | |
| toto | Date: Otrdiena, 01.04.2008, 16:37 | Message # 4 |
Admin
| es vēstuli saņēmu aptuveni pēc 1.5 nedēļas. Trīs dienas - tas ir Anglijā. Vēstule man atnāca, ja nemaldos, no Horvātijas... Ja neveic verifikāciju, tad Tev tie mazie naudas limiti arī paliks - tas vienīgais mīnuss. Labāk, protams, to verifikāciju veikt, ja ir vēlme ātri un daudz nopelnīt.
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| | |
| Guess | Date: Piektdiena, 04.04.2008, 10:38 | Message # 5 |
|
Jauniņais
Grupa: Jauns lietotājs
Ziņojumi: 5
Reputācija: 0
| Es kļudas pēc moneybookers registreju valutu USD, cik no vinjiem sapratu tad mainit valutu vairs nevar. Betfair konts ir GBP. Tas kaut ko ietekmes? Vai šadi paliekot būs OK veikt transakcijas? Man jāmaina konts, cik sapratu tad otru moneybooker nevar.
|
| |
| | |
| Armo | Date: Piektdiena, 04.04.2008, 11:47 | Message # 6 |
|
Grupa: Dzēstās
| Viss kārtībā - moneybookers pats pārrēķinās vajadzīgajā valūtā. Man piemēram moneybookers ir LVL. Galvenais, mēģini likt vienādas valūtas Betfair un pārējos totalizatoros. Es jau biju Betfair klients pirms sāku darboties un konts tur man ir EUR. Galvenais ir rēķināt līdzi. PS. vakar viņiem uzdevu to pašu jautājumu un lūk viņu atbilde Quote Dear Armands, Thank you for your e-mail. Please be advised that you cannot change the account currency. You will need to simply open another account and set this up with the new currency and then contact us if you wish to register on the new account the same card details. Please do not hesitate to contact us if you have any further enquiries.
Ziņojumu laboja Armo - Piektdiena, 04.04.2008, 11:56 |
| |
| | |
| toto | Date: Piektdiena, 04.04.2008, 12:26 | Message # 7 |
Admin
| dažādas konta valūtas dažādos kantoros absolūti neietekmē peļņas rādītājus, taču sagādā zināmas neērtības - visu laiku ir jāpārrēķina likme pareizajā valūtā. Piemēram, ja savadi visus skaitļus bonusa kalkulatorā un tas Tev saka priekšā, ka jāliek likme 10 GBP, tad, ja Tev ir Euro konts, likme būs kaut kādi 14 Euro. Līdz santīmam, protams, grūti rēķināt. Moneybookers gan tas neko neietekmē, tur jau likmes nav jāliek.
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| | |
| batisred | Date: Svētdiena, 06.04.2008, 16:42 | Message # 8 |
|
Savējais
Grupa: Savējais
Ziņojumi: 32
Reputācija: 4
| moneybookers parskaitijums uz kontu ir atraks neka uz karti + nauda naca eur valuta bet tas bija kad shiem vel bija konts rietumu banka
|
| |
| | |
| goldbri | Date: Ceturtdiena, 10.04.2008, 11:04 | Message # 9 |
|
Pieredzes bagātais
Ziņojumi: 59
Reputācija: 13
| Moneybookers esmu reģistrējies pasen ar $ valūtu, nomainīt nevar... Marta beigās nomainīju SEB bankas VISA Classic kredītkarti (beidzās termiņš) un 6. aprīlī mēģināju reģistrēt to, bez panākumiem. Trīsas reizes mēģināju un tagad vienkārši nobloķēts un vari ņemt jaunu karti! Šo vairāk nevari izmantot!!! Aizrakstīju SEB bankai. Zināšanai, ja taisi jaunu Moneybookers kontu, tad izmantotās(reģistrētās) kartes, e-mails, mob. tel. Nr. nav vairs lietojami. TĀ ka man jātaisa jauna karte!
|
| |
| | |
| makans | Date: Ceturtdiena, 13.11.2008, 09:53 | Message # 10 |
|
Savējais
Ziņojumi: 28
Reputācija: 5
| Man ir doma atvērt kontu MB sievasmātei, un par labu uzvedību ieskaitīt 20LVL no manējā MB. Man būtu šāds jautājums zinošiem cilvēkiem, vai viņa varēs bez jebkādas doķu, kredītkartes verificēšanas veikt darbības, kas būtu saistītas ar pārskaitījumiem uz toto, betfair utt.
|
| |
| | |
| toto | Date: Ceturtdiena, 13.11.2008, 16:11 | Message # 11 |
Admin
| varēs gan bet, ja Moneybookers kaut kas atkal liksies aizdomīgs, tad viņi nobloķēs kontu un vajadzēs sūtīt tos dokumentus. Jautājums tikai, pēc cik ilga laika tas būs. Man piemēram gads pagāja, līdz viņi uzprasīja dokumentus Tagad saprotu, ka tas notiek masveidā.
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| | |
| pro | Date: Ceturtdiena, 13.11.2008, 16:29 | Message # 12 |
Eksperts
Grupa: Bonusu administrators
Ziņojumi: 245
| no dokumentu paarbaudes neizbeegt.....
Kas pēdējais izbrauc no Latvijas, lai izslēdz gaismu!
|
| |
| | |
| vlad1ks | Date: Trešdiena, 14.01.2009, 00:17 | Message # 13 |
|
Savējais
Ziņojumi: 38
Reputācija: 8
| cik es saprotu, ja pie noteikumiem nekur nav miets, ka pirma nauda jaiemaksa ar karti, tad var ar mooneybookers iemaksaat un sanemt bonusu ?
|
| |
| | |
| raivis | Date: Trešdiena, 14.01.2009, 01:16 | Message # 14 |
Guru
Ziņojumi: 752
| vlad1ks, šovakar paņēmu stanjames un depozītu skaitiju ar MoneyBooker un free betu jau arī saņēmu un pirms tam noteikumos skatijos vai nekas nav teikts par to kāds depozīta veids ir jaizvēlas lai saņemtu bonusu un tāds noteikums nebija,tātad skaties toto noteikumus un ja nav rakstīts konkrēti ar ko ir javeic depozīts lai saņemtu bonusu tad vari veikt ar ko vēlies.
Ziņojumu laboja raivis - Trešdiena, 14.01.2009, 01:17 |
| |
| | |
| toto | Date: Trešdiena, 14.01.2009, 07:36 | Message # 15 |
Admin
| tieši tā, kā raivis saka, ta arī ir
Paņem savus 2000 Ls!
|