| Konts bloķēts.. |
| artenis | Date: Ceturtdiena, 06.11.2008, 20:21 | Message # 1 |
Jauniņais
Grupa: Savējais
Ziņojumi: 15
| Ielogojos savā kontā un domāju izņemt mazliet naudas, bet tad parādās ziņa: Your account is locked for all transactions therefore we cannot complete this transaction. To unlock your account, you must send a VERIFIED copy of your passport or national identity card to the following address: Welken House 10-11 Charterhouse Square London EC1M 6EH United Kingdom We accept as VERIFIED, all copies which are certified in your country of residence by: * a licenced notary public; OR * a licenced solicitor or attorney-at-law; OR * a regulated bank or financial institution; OR * a local government authority (e.g. the police) as true copies of the original. Kādam ir šitā gadījies???
|
| |
| | |
| radiatorz | Date: Ceturtdiena, 06.11.2008, 20:30 | Message # 2 |
Eksperts
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 217
| nu tak aizsuuti pases kopiju vinjiem un viss taa gadaas 50:50 gadiijumu
|
| |
| | |
| pro | Date: Ceturtdiena, 06.11.2008, 20:32 | Message # 3 |
Superprofesionālis
Grupa: Bonusu administrators
Ziņojumi: 195
| bļe nu loši viņi ir.....Šitāda situācija man vel nav bijusi, ir bijusi, ka jāsūta parasta personas apliecinoša dokumenta kopija......
|
| |
| | |
| artenis | Date: Ceturtdiena, 06.11.2008, 21:09 | Message # 4 |
Jauniņais
| tas jau būtu normāli, ja prasītu ieskanētus dokumentus, bet cik nopratu bija jāsūta apstiprināta kopija uz adresi, kas tur norādīta..
|
| |
| | |
| radiatorz | Date: Ceturtdiena, 06.11.2008, 21:35 | Message # 5 |
Eksperts
Grupa: Zinātājs
Ziņojumi: 217
| jaa liidz galam neizpeetiju tavu postu a cik tew tur naudas? ja naw vairaak par 30ls, tad iesaku atmest ar roku es esu sawus moneybookers kontus noblokjeejis un vairs neceru uz atblokjeeshanu probleemas vareetu rasties ja esi kkur uzlicis naudu ar MB, newareesi tagad nonjemt
Ziņojumu laboja radiatorz - Ceturtdiena, 06.11.2008, 21:36 |
| |
| | |
| artenis | Date: Ceturtdiena, 06.11.2008, 21:42 | Message # 6 |
Jauniņais
| ar roku gan neatmetīšu.. iekšā 150ls +tas ir mans īstais konts (mans vārds, mana adrese). tā kā viņiem nav tiesību man kko atņemt..
|
| |
| | |
| toto | Date: Ceturtdiena, 06.11.2008, 22:55 | Message # 7 |
Admin
Grupa: Radītājs
Ziņojumi: 1127
| artenis, Tas Tev dārgi neizmaksās, bet laiks gan paies. Tomēr man piemēram, konts tika iemarinēts uz divām nedēļām. Tev būs tas pats pa pastu sūtot. Man liekas, ka visvienkāršāk ir aiziet uz banku un paprasīt vai vini nevar apstiprināt to Tavu kopiju. Nemaz nebūs oie notāra jāiet. Tikai ej uz banku, kur Tev ir konts, tjipa, palīdzība klientam jā, pro, taisnība, tādu vēl vini nav prasījuši... laikam krāpnieki viņus ir nomocījuši. Jā, un šī te ir mācība visiem, kam ir viltus konti. ŅEMIET VISU NAUDU ĀRĀ! Lietojiet tikai īstus kontus. Zinu, ka starp mums ir tādi un neviens vien
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| | |
| artenis | Date: Otrdiena, 11.11.2008, 23:35 | Message # 8 |
Jauniņais
| vēstule aizgājusi, bet vēl pieprasa, lai augšupielādēju dokumentus.. jāgaida rītdiena..
|
| |
| | |
| toto | Date: Trešdiena, 12.11.2008, 09:17 | Message # 9 |
Admin
| jāsak, ka diezgan ātri Tev viss notiekās
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| | |
| artenis | Date: Otrdiena, 18.11.2008, 19:08 | Message # 10 |
Jauniņais
| Piektdien atbloķēja kontu.. Manu divu draugu konti arī noboķēti. Cik sapratu, tad galvenais iemesls bija tas, ka biju uz tiem 2 kontiem skaitījis naudu neko neierakstot pamatojumā. Par to arī bija jāsniedz viņiem komentārs. Droši vien biežā ielogošanās no vienas IP arī varēja likties aizdomīga..
|
| |
| | |
| toto | Date: Trešdiena, 19.11.2008, 07:27 | Message # 11 |
Admin
| jā, kaut kā viņi baigi pieķērušies tiem kontiem.
Paņem savus 2000 Ls!
|
| |
| |
|